Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξέσπασε με την αρνητική κριτική θαυμαστή του! Η απάντηση που έδωσε για τα προσωπικά του

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και έμεινε στις καρδιές του κόσμου ως το παιδί που μιλά ανοιχτά για όλα και δεν μασά τα λόγια του. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο -τον αγαπημένο σε όλους Ντάνο- που ακόμη κι όταν προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν μπορεί να γλιτώσει από τους παπαράτσι.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του από τρυφερή έξοδό του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δυο τους υποστήριξαν πως είναι φίλοι και έχουν καλή χημεία, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα όμως, έδειχναν να επιβεβαιώνουν τις φήμες για το νέο ειδύλλιο της πόλης. Ο Ντάνος φαίνεται να αντιδρά στην παραβίαση της προσωπικής του ζωή, ωστόσο τα σχόλια που πήρε δεν ήταν και τα καλύτερα.

Ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φαίνεται να του έκανε σκληρή κριτική, προκαλώντας την αντίδραση του Ντάνου.

“Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight ; Κρίμα”, ήταν το μήνυμα που δέχτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε φωτογραφία του στο instagram του.

Και φυσικά απάντησε: “Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ.”

Read More

And More