Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλάει για τις γυναίκες και αποκαλύπτει τι τον απωθεί σε εκείνες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλάει για τις γυναίκες και αποκαλύπτει τι τον απωθεί σε εκείνες! | tlife.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, είχε τεράστιο κοινό και θαυμαστές, κατά κύριο λόγο γυναίκες, τις λεγόμενες “Ντανίτσες”. Ως νικητής του δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, όπως είναι επόμενο, οι γυναίκες θαυμάστριες φυσικά αυξήθηκαν. Ο Ντάνος, όμως, όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του, επιθυμεί να γνωρίσει μία γυναίκα, με την οποία θα κάνουν οικογένεια!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε για τις “Ντανίτσες”, αλλά αποκάλυψε και τι δεν του αρέσει στις γυναίκες: “Είναι πολύ κολακευτικό να μιλάνε για σένα οι γυναίκες με ωραίο τρόπο, ίσως και ακραίο καμιά φορά, αλλά αντιλαμβάνονται ότι θέλω να κάνω οικογένεια και δεν μπορώ να το κάνω αυτό ούτε με 100 ούτε με 1.500, αλλά με μία! Και αν μου τύχει και γνωρίσω τον άνθρωπο αυτό, οι “Ντανίτσες”, όπως λες και εσύ, θα το καταλάβουν και θα το σεβαστούν” ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε…
“Δεν μου αρέσει η απραξία. Να μην έχει ανησυχίες. Θέλω να είναι δραστήρια, να μην είναι όλη μέρα στο σπίτι και να κάθεται” κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μπαλίτσα και ωραία συζήτηση. Σήμερα στα Παραπολιτικά! ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις

READ more