Γιώργος Αγγελόπουλος: Η σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα και η έξοδος πριν το Survivor 2!

Εκείνος έκλεψε τις εντυπώσεις στο περσινό Survivor και εκείνη είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από νωρίς στο Survivor 2. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Κατερίνα Δαλάκα, που μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, όπως ξεκαθάρισε όμως ο Ντάνος οι δυο τους βρίσκονται στην αρχή μια φιλίας.

Το Survivor και ο αθλητισμός είναι αυτά που τους έφεραν κοντά και οδήγησαν σε πρώτο επίπεδο στη γνωριμία τους. Η Κατερίνα μάλιστα, τον Νοέμβρη ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία με τον Ντάνο γράφοντας: “Survivor μετ’ εμποδίων”. Ακολούθησαν συναντήσεις, συμβουλές από τον Ντάνο για το επόμενο Survivor, αλλά και βραδινή διασκέδαση των δυο με την παρέα τους στο Έναστρον, όπου εμφανίζεται η Πάολα και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

https://www.instagram.com/p/BbXNhePBF2c/?hl=el&taken-by=katerina_dalaka

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ντάνος, η Κατερίνα είναι πια μια από τις φίλες του, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ και εκτιμά, αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Σε συνέντευξη, μάλιστα, που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: “ Είναι μια πολύ πρόσφατη γνωριμία. Η σχέση μας είναι φιλική. Πολύ πρόσφατο όλο αυτό και έχει ειπωθεί και έχει πάρει μια μεγάλη έκταση όλο αυτό λόγω του Survivor. Δεν είμαι σε σχέση με την Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι μια φιλική σχέση και δεν είναι καθόλου τιμητικό για οποιαδήποτε κοπέλα ή κυρία που έχει γραφτεί”.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο με τους υπόλοιπους παίχτες, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε τις απαραίτητες συμβουλές επιβίωσης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η 25χρονη αθλήτρια είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένη στον στίβο, με συμμετοχές σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις και δεκάδες διακρίσεις στο ενεργητικός της. Από τα 100 μέτρα μέχρι τις σκυταλοδρομίες. Ο μεγάλος στόχο της είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο, το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι όμως να φτάσει εκεί θα απολαύσουμε τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor.

Read More

And More