Γιώργος Αγγελόπουλος: Η θεατρική βραδιά για καλό σκοπό και το… λάθος που έκανε! [pics]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εδώ και μερικούς μήνες μένει μόνιμα στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το βράδυ της Τρίτης, έδωσε το παρών στην μουσικοθεατρική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» στο θέατρο Coronet, μαζί με τους πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μπο. Μάλιστα, η χτεσινή παράσταση ήταν αφιερωμένη στην Άσπα Μπόγρη.

Να θυμίσουμε πως η 21χρονη κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια είχε πέσει αιμόφυρτη στην κεντρική πλατεία του Άργους, όταν ο πατέρας της την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι της. Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν στο κέντρο για τριάμισι χρόνια, μέχρι πριν μερικούς μήνες, όπου επέστρεψε στο σπίτι της, έχοντας πάντα στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα.

Αντί εισιτηρίου οι θεατές προσέφεραν χρήματα για την αγορά του ειδικού οχήματος που χρειάζεται η Άσπα για τις μετακινήσεις της. Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους πολλούς διάσημους Έλληνες που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή βραδιά, για χάρη της 21χρονης κοπέλας.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Μάκης Δελαπόρτας

Γιώργος Αγγελόπουλος – Bo – Γεωργία Βρανά

Μάλιστα, όταν ο Ντάνος βρέθηκε μπροστά στις κάμερες για να μιλήσει για την παράσταση… αποδείχτηκε ότι δεν γνώριζε πως λεγόταν το έργο που θα παρακολουθούσε! Ο νικητής του Survivor, για την ακρίβεια, πίστευε πως το όνομα της μουσικοθεατρικής παράστασης ήταν “Αγάπη Μόνο”.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μάρκος Σεφερλής – Γιάννης Πλούταρχος – Γιώργος Αγγελόπουλος – Μάκης Δελαπόρτας

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Read More

And More