Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι απαντά στο TLIFE για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή με την Δούκισσα Νομικού

Με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή Pop Up η Αφροδίτη Γραμμέλη το μεσημέρι της Τετάρτης ανέφερε πως στόχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega είναι να ενεργοποιήσει και την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ενισχύοντάς τη με μια ψυχαγωγική εκπομπή η οποία θα προβάλλεται 10-1. Μάλιστα σύμφωνα με τη δημοσιογράφο η παραγωγή του Mega πρότεινε τη Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως τα δυο πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος μιας και οι δυο είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο.

“Το ΤLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος αποκάλυψε πως ναι μεν έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν τόσο συγκεκριμένη ούτε γνωρίζει κάτι για ενδεχόμενη συνεργασία με την Δούκισσα Νομικού.

“Δεν ξέρω κάτι γι αυτό. Έχω συζητήσει με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη διάφορα concept αλλά δεν ξέρω αυτό που μου λέτε για την πρωινή ζώνη. Έχω συζητήσει με τον κο Κοκλώνη και την εταιρία του προκειμένου να συνεργαστούμε πάνω σε κάποια πρότζεκτ που αφορούν την παρουσίαση και τη μυθοπλασία. Μου έγινε μια πιο γενική πρόταση για εκπομπή αλλά δεν ξέρω αν αφορά αυτό το οποίο γράφτηκε ή κάτι άλλο” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά με το πως βλέπει ο ίδιος μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Δούκισσα Νομικού είπε, “Είναι πολύ υποθετικό αυτό που με ρωτάτε και δεν ξέρω ακριβώς γιατί γράφτηκε και ειπώθηκε αυτό, οπότε τι να σας απαντήσω; Είναι κάτι που έχει ειπωθεί το οποίο δεν γνωρίζω επομένως καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ και να απαντήσω. Εγώ αυτό που ξέρω μόνο να σας πω που δεν είναι και κρυφό πλέον είναι ότι έχουμε κάνει συζητήσεις με την συγκεκριμένη εταιρία για διάφορα concept που αφορούν στη μυθοπλασία και στη παρουσίαση. Tώρα αν αυτό το συγκεκριμένο πράγμα είναι κάτι το οποίο το έχει διαρρεύσει η εταιρία ή είναι εικασίες δεν το ξέρωγια να σας απαντήσω”. 

Read More

And More