Γιώργος Αγγελόπουλος: Το φλερτ στα social media, η σχέση με θαυμάστρια και τα όνειρα για το μέλλον! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο γνωστός σε όλους “Ντάνος“, που ξεχώρισε μέσα από το Survivor και αγαπήθηκε έπειτα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του AlphaΤο Τατουάζ“, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα.

Χρειάστηκε και εγώ τον χρόνο μου, αλλά και οι άνθρωποι του χώρου για όλο αυτό ως προς εμένα…” , δήλωσε αρχικά ο γοητευτικός Σκιαθίτης.

Σε ερώτηση σχετική με το αν είναι στα σχέδιά του η δημιουργία οικογένειας, ο ίδιος εξομολογήθηκε: “Η δημιουργία οικογένειας είναι στα όνειρά μου. Όχι στα σχέδιά μου. Δεν κάνω σχέδια. Όνειρα κάνω και έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου ως μπαμπά…” .

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε μερικά χρόνια, επεσήμανε: “Στη Σκιάθο, με οικογένεια και μια βάρκα. Ωραία θα ήταν…” .

Αναφερόμενος στα φλερτ μέσα από τα social media, o Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: “Ο λόγος που δεν είχα social mediα είναι γιατί δεν μου αρέσει οι διαπροσωπικές σχέσης να ξεκινούν με ένα μήνυμα. Από κοντά είναι το ιδανικό…“, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει σχέση με θαυμάστριά του, εξήγησε: “Θα έκανα σχέση με θαυμάστρια. Για να κάνεις σχέση με μια κοπέλα θα πρέπει να σε θαυμάζει, οπότε είναι θαυμάστριά σου με αυτή την έννοια…” .

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην ταινία “Χαβάη 5-0“, λέγοντας: “Είναι ένα τεστ για εμένα. Ο ρόλος μου έχει το κωμικό του κομμάτι και ευελπιστώ να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More