Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι του στην Κύπρο και η συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! [pics,vid]

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι του στην Κύπρο και η συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! [pics,vid] | tlife.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο. Ο νικητής του Survivor, ο οποίος μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα, ταξίδεψε την Παρασκευή στην Λευκωσία για να δει τους Κύπριους θαυμαστές του. Φυσικά συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του από το Survivor, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! Μπορεί οι δυο τους να ήταν ανταγωνιστές και να έφτασαν μαζί στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το παιχνίδι τέλειωσε και οι δύο αντίπαλοι διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Έτσι, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Ντάνος στην Κύπρο ήταν να βγει με τον Μάριο και να περάσουν καλά. Οι πρώην αντίπαλοι έκαναν βραδινή έξοδο στην Λευκωσία, όπου ήπιαν το ποτό τους και διασκέδασαν ως το πρωί. Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Λίγο πριν βγει με τον Μάριο Πρίαμο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα στιγμιότυπο στο Instagram γράφοντας: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής για τη μεγάλη τιμή», ενώ την επόμενη μέρα επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Δες τα στιγμιότυπα από την Κύπρο:

Στα λημέρια του

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις

Ευχαριστώ απο καρδιάς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής για την μεγάλη τιμή .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα στους Αθάνατους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις


READ more