Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τρυφερό βίντεο με την… νεαρή μαθήτριά του!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκτός από ένας αρκετά γοητευτικός άνδρας είναι και πολύ τρυφερός άνθρωπος. Ο μεγάλος νικητής του Survivor βρίσκεται αυτές τις μέρες στην γενέτειρά του στην Σκιάθο και έχει πιάσει δουλειά. Πέρα από τις σέξι διαφημίσεις, γύρισε και στο κανονικό του επάγγελμα, την εκπαίδευση στα θαλάσσια σπορ. Ο Ντάνος έχει μια ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στα μικρά παιδιά και έτσι αποφάσισε να εκπαιδεύσει ένα μικρό κορίτσι… στην οδήγηση σκάφους!

Έτσι, στο βίντεο που ανέβασε το φαν κλαμπ του Γιώργου Αγγελόπουλου, δείχνει τον όμορφο άνδρα να έχει στα πόδια του το κοριτσάκι και το βοηθάει στο να οδηγήσει μόνο του το μικρό σκάφος! “Η μέρα πρέπει να ξεκινάει με τον πιο γλυκό τρόπο…” γράφει η λεζάντα από κάτω και τα likes των απανταχού θαυμαστών έπεσαν βροχή.
Δες το βίντεο:

Η μέρα πρέπει να ξεκινάει με τον πιο γλυκό τρόπο… Το συγκεκριμένο βιντεακι είναι το πιο γλυκό βίντεο της ημέρας αποδεικνυοντας (για άλλη μια φορά) την αγάπη, την αδυναμία και την λατρεία του Ντανου προς τα μικρά παιδιά! ❤ Καλημέρα! ???????????? — #teamaggelopoulos #survivorgr #aggelopoulos #giorgosaggelopoulos #danos #αγγελοπουλος #γιωργοςαγγελοπουλος #ντανος #διασημοι #diasimoi #maxites #μαχητες #skiathos #skiathosisland #survivor #teamdanos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Aggelopoulos Fans ???????????? (@aggelopoulos_fans) στις

Read More

And More