Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος για να στηρίξει αγαπημένο του φίλο! [pics]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έχει μια αυξημένη επαγγελματική καθημερινότητα, αφού η ζωή του μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, όμως απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της όμορφης περιόδου. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης “Survivor”, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για την σωματική και ψυχική του δύναμη όσο και για τον χαρακτήρα του. Αυτός είναι και ο λόγος που μετά το τέλος του παιχνιδιού δέχτηκε αμέτρητες προτάσεις τόσο για τηλεοπτικά project όσο και για διαφημίσεις.

Εκείνος πατώντας γερά στα πόδια του απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις και είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να συμμετέχει στο “Τατουάζ”. Έτσι λοιπόν, από την περσινή σεζόν εμφανίζεται στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha, όπου καθημερινά καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Γιώργος έχει μεγάλη αδυναμία στην συγκεκριμένη δουλειά, αφού αποτελεί προτεραιότητά του. Εξάλλου, ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που γνωρίζουμε ελάχιστες πληροφορίες για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο καλός του φίλος, Bo και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. O Γιώργος τα Σαββατοκύριακα βρίσκεται στην Αθήνα και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του με τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν στο νυχτερινό κέντρο “Ιερά οδός” και απαθανάτισε τον Γιώργο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More