Γιώργος Αλκαίος: Έτσι είναι σήμερα ο τραγουδιστής – Η αποχή από τα φώτα και η επιστροφή που ετοιμάζει

Μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010, ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής αφοσιώθηκε «ψύχη και σώμα» στη ξενοδοχειακή μονάδα που δημιούργησε στη Μήλο.

Από τότε, δεν έχουμε δει καμία εικόνα του, ενώ η τελευταία του δήλωση έγινε τον Μάρτιο του 2021 στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη. «Δεν θα έλεγα που είμαι. Ένα πράγμα μπορώ να σου πω. Είναι περίεργες οι εποχές, είναι περίεργα και τα χρόνια που ζούμε. Μέσα σε τρία λεπτά, σε πέντε λεπτά, σε μισή ώρα δεν μπορείς να τα πεις όσα έγιναν 10 χρόνια, που λείπω εγώ αυτή τη στιγμή, γιατί λείπω και 10 χρόνια. Μετά το καλοκαίρι, έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω πράγματα και από το χειμώνα και μετά θα τα πούμε πολύ καλά», είχε δηλώσει τότε.

Ανέκαθεν, ο Γιώργος Αλκαίος υπήρξε ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει στη δισκογραφία… Καλά πληροφορημένες πηγές, πάντως, αποκαλύπτουν στο TLIFE πως ο Γιώργος Αλκαίος προετοιμάζεται για το comeback του, το οποίο θα γίνει στον κατάλληλο χρόνο, που ο ίδιος θα έχει επιλέξει.

Ο καλός του φίλος, Σάκης Μπουσδούνης δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς έχει τραβηχτεί, αλλά σίγουρα είναι δείγμα ότι ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τις προηγούμενες δεκαετίες στο τραγούδι δείχνει να μην τον έχει «αγγίξει» ο χρόνος.

Δες τη φωτογραφία του Γιώργου Αλκαίου, που δημοσίευσε ο φίλος του, Σάκης Μπουσδούνης:

 

Read More

And More