Γιώργος Αμούτζας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τις εξελίξεις του Σασμού

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία για την οποία ετοιμάζεται, ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και αποκάλυψε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού ενώ με έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε τον χωρισμό του.

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας» είπε ο Γιώργος Αμούτζας στην Όλγα Λαφαζάνη.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

Read More

And More