Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Απόδραση στη Ρουμανία – Φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο J2US, ενώ θεωρείται και ένα από τα φαβορί του σόου. 

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή τους στο σόου, ωστόσο, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αρκετά κοντά ενώ έχουν κυκλοφορήσει και δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν τις φήμες.

Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει μαζί κάποιες εξορμήσεις, ενώ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ταξίδεψαν ξανά μαζί στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας.

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας απόλαυσαν όμορφες στιγμές σε μία από τις πιο ξακουστές και γραφικές πόλεις της Ρουμανίας, το Μπρασόβ, ενώ επισκέφθηκαν και το κάστρο του κόμη Δράκουλα.

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανήρτησε η Τάνια Μπρεάζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, οι δυο τους αστειεύονται ότι έχουν αργήσει για την πρόβα τους για το J2US.

«Είμαστε κοντά στο Γαλάτσι;», ακούγεται να λέει η Τάνια Μπρεάζου στο βίντεο. «Σου εξήγησα κοπέλα μου, είναι από εδώ ευθεία κάτω και αριστερά», απάντησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Το απόγευμα της Τρίτης 26/3 το τηλεοπτικό ζευγάρι είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του, ενώ η Τάνια Μπρεάζου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από τις πρόβες τους.

@taniabreazou_official Πώς έμπλεξα έτσι 🤣🤷🏼‍♀️ #fyp #fypシ #giorgosamoutzas #taniabreazou #romania #brasov #poianabrasov #A1 #j2us #justthetwoofus ♬ πρωτότυπος ήχος – Tania Breazou Official

Read More

And More