Γιώργος Ασημακόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: Το unfollow και η τυχαία συνάντηση μετά τη συνεργασία τους

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποδέχτηκε τη φετινή σεζόν δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ως ένας από τους νέους συνεργάτες για το Πρωινό του ANT1. Η συνεργασία τους μάλιστα ολοκληρώθηκε σύντομα, αφού λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε οριστικά.

Μιλώντας στη Μαρία Αντωνά και στην εκπομπή, Ποιος Είναι Πρωινιάτικα ο ίδιος πέρασε σε αποκαλύψεις για όσα ακολούθησαν μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό.

Για την πρόταση που απέρριψε για χάρη του Πρωινού: «Μου είχε γίνει η πρόταση για το J2US αλλά επειδή ήμουν στον ANT1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση», αποκάλυψε.

Για την αποχώρησή του από το Πρωινό: «Σαφώς θα ήθελα να ήμουν στο Πρωινό του ANT1 την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και θεωρώ πως κι εγώ την έχω στηρίξει σε κάποια πράγματα. Δεν μου είχαν δώσει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω. Ένιωθα ότι ήμουν βάρος».

Οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow, sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Read More

And More