Γιώργος Ασημακόπουλος – Νικολέτα Μαυρίδη: Φωτογραφίζονται για το TLIFE και μιλούν για τη νέα τους ζωή μετά το Survivor

Ανανεωμένοι, χαμογελαστοί και απολαμβάνοντας τη νέα τους καθημερινότητα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Νικολέτα Μαυρίδη συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης για χάρη του TLIFE. Οι πρώην παίκτες του Survivor έδωσαν ραντεβού στο κατάστημα ρούχων που διατηρεί ο 29χρονος fashion designer στην Γλυφάδα.

Γιώργο, πώς ήταν η επιστροφή από το Survivor; Θυμάσαι τη στιγμή που πήρες πίσω το κινητό σου τηλέφωνο;

Γ.Α: Με το που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα, την επόμενη ημέρα ήμουν στη δουλειά μου και στην καθημερινότητά μου και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Το Survivor για εμένα ήταν μια τέλεια εμπειρία την οποία δεν θα ξαναζήσω. Κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο. Χιλιάδες μηνύματα και αρκετή θετική ενέργεια από τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που με κράτησε στο παιχνίδι και θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για όλο αυτό.

Η αποχώρησή σου από το ριάλιτι συνοδεύτηκε με μια κίνηση ανθρωπιάς από την πλευρά σου…

Γ.Α: Ήταν μια απόφαση η οποία είχε παρθεί αρκετά πριν αποχωρήσω από το παιχνίδι. Στην τελευταία μου εμφάνιση λίγο πριν αποχωρήσω οριστικά από το συμβούλιο του νησιού, ανακοίνωσα πως όλα μου τα έσοδα από το Survivor θέλω να πάνε σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Για τον λόγο ότι είχα και μια προσωπική ιστορία, αυτόματα, όλο αυτό με βοηθά, με το να προσφέρω σε μικρά παιδιά. Τη δημοσιότητα που μας έδωσε το Survivor, εγώ προσωπικά θέλω να τη χρησιμοποιήσω σωστά. Ωραίο το life style και τα φώτα, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε και τον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν εκείνος που μίλησε για ένα πολύ προσωπικό σου θέμα για το οποίο οι τηλεθεατές δεν είχαν πληροφορηθεί. Αναφέρομαι στην απώλεια του αδερφού σου, Αλέξανδρου…

Γ.Α: Δεν με ενόχλησε. Με τον Περικλή είμαστε φίλοι και πραγματικά δεν με ενόχλησε όλο αυτό το οποίο ειπώθηκε δημοσίως χωρίς την άδειά μου. Σε μια στιγμή όπου μέσα στο παιχνίδι ένιωσα πολύ πιεσμένος, του εκμυστηρεύτηκα αυτό το περιστατικό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου.

Τελικά υπήρξε ερωτική επαφή στο Survivor; Η δήλωση του Ντάφυ για Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξη Παππά, άναψε… φωτιές στον τελικό του Survivor.

Γ.Α: Μπήκα για λίγο στη θέση της Ελευθερίας και σκέφτηκα από εκείνη την πλευρά. Ένιωσα μεγάλη αμηχανία, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας. Ήταν κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει πει ο Τριαντάφυλλος. Εκείνη την βραδιά, η Ελευθερία δεν πήρε το μικρόφωνο να ξεκαθαρίσει τη θέση της, με αποτέλεσμα να “φουντώσει” περισσότερο όλο αυτό. Έχω σκοπό να μιλήσω και τις επόμενες ημέρες μαζί της, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί γύρω από αυτό το θέμα.

Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις μετά το ριάλιτι επιβίωσης; Νιώθεις έτοιμος να μπεις και επισήμως στον χώρο της τηλεόρασης;

Γ.Α: Αυτή την περίοδο βρίσκομαι πράγματι σε συζητήσεις. Είμαι σε μια φάση που θέλω να αναλύσω μέσα μου τις επαγγελματικές προτάσεις και να αποφασίσω αυτό που θα είναι και το καλύτερο για εμένα. Θα καταλήξω εκεί που θα μπορώ να ενταχθώ και να δεθώ αμέσως, διατηρώντας πάντα την προσωπικότητά μου. Για εμένα όλο αυτό που συμβαίνει και όλα όσα συζητώ τηλεοπτικά, φαντάζουν καινούργια στα μάτια μου. Μου αρέσει ωστόσο ο χώρος της τηλεόρασης και θα ήθελα να κάνω πράγματα μέσα σε αυτόν.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα;

Γ.Α: Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω αποκτήσει τη δική μου οικογένεια. Θα μου άρεσε να ήταν αυτή η εξέλιξη της ζωής μου. Φυσικά οι σκέψεις και τα όνειρα που κάνω για το μέλλον μου,  αφορούν και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου και θέλω πάντα να είναι καλά στην υγεία τους. Όλα τα άλλα έρχονται…

Η υιοθεσία ενός παιδιού έχει περάσει σαν σκέψη από το μυαλό σου; Αγαπάς τα παιδιά και το έχεις αποδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Γ.Α: Σαφώς και θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία να αποκτήσω παιδί μέσω υιοθεσίας. Αυτή την περίοδο μάλιστα προγραμματίζω και άλλα πράγματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Ετοιμάζω συλλογή με παιδικά ρούχα, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στη μνήμη του αδερφού μου θα δημιουργήσω μία ομάδα με το όνομα “Αλέξανδρος”  όπου θα πηγαίνω μαζί με celebrities σε νοσοκομεία που νοσηλεύονται παιδιά. Εκεί όλοι μαζί θα περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας, ενώ την παρέα θα συμπληρώνουν κάποιοι ζογκλέρ αλλά και άνθρωποι οι οποίοι θα χαρίσουν ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης στους μικρούς μας φίλους.

 

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είναι αχώριστοι. Για τη Νικολέτα ωστόσο το Survivor δεν ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία…

“Η προβολή δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου από αυτό που ήμουν και πριν το παιχνίδι. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη μου φορά που ήρθα σε επαφή με την τηλεόραση. Έχω ξαναδουλέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Dancing with the stars στο οποίο και συμμετείχα ως χορογράφος”, αναφέρει μιλώντας στο TLIFE.

Νικολέτα, τι μηνύματα έλαβες από τον κόσμο και πώς ήταν η επιστροφή σου στα social media;

Ν.Μ: Τα μηνύματα που έλαβα από τον κόσμο ήταν πάρα πολύ όμορφα. Η πλειοψηφία του κόσμου μου έστελνε  ωραία μηνύματα. Όταν αποκτάς γρήγορη προβολή μέσα από ένα τόσο πετυχημένο πρόγραμμα στην τηλεόραση, είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να έχεις μόνο θετικά μηνύματα, αλλά πραγματικά τα θετικά μηνύματα ήταν περισσότερα από τα αρνητικά και εγώ σε αυτά εστιάζω.

Πώς ήταν η πρώτη μέρα μετά την επιστροφή σου από τον Άγιο Δομίνικο;

Ν.Μ: Έχω επανέλθει στην καθημερινότητά μου και όλα είναι μια χαρά. Κάνω τις διακοπές μου, ξεκουράζομαι και από Σεπτέμβρη είμαι έτοιμη να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Τηλεοπτικά, δεν ξέρω αν θα ήθελα να βρεθώ ξανά σε κάτι παρόμοιο, σίγουρα όμως είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

Στο Survivor απέκτησες αρκετούς νέους φίλους. Ωστόσο η χημεία σου με τον Παύλο Γαλακτερό και οι κοινές σας εμφανίσεις, πυροδότησαν τα δημοσιεύματα περί σχέσης…

Ν.Μ: Με τον Παύλο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι και έχει δημιουργηθεί μια έντονη φιλία. Και φυσικά ο Γιώργος (Ασημακόπουλος) είναι ένα από τα άτομα που αγαπάω  και μου έλειψε πάρα πολύ όταν έφυγα από το παιχνίδι.

Αυτή την περίοδο είσαι ερωτευμένη;

Ν.Μ: Προσωπικά είμαι στα καλύτερά μου! Είμαι ελεύθερη και ωραία, ενώ το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο, είναι η δουλειά μου. Δεν έχω κάποια άλλη προσήλωση κάπου.

Έζησες τη δική σου εμπειρία με τον covid-19 ο οποίος σε κράτησε για αρκετές ημέρες εντός σπιτιού…

Ν.Μ: Βρέθηκα θετική στον κορονοϊό και αμέσως απομονώθηκα στο σπίτι μου, θέλοντας πάντα να προστατέψω τους ανθρώπους γύρω μου. Ήμουν από τους τυχερούς που δεν πέρασαν δύσκολα τον κορονοϊό. Στο διάστημα αυτό μια μέρα μόνο είχα έντονους πονοκεφάλους και ανέβασα πυρετό. Πλέον είμαι μια χαρά στην υγεία μου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο πρόσωπο της Νικόλ (όπως και την αποκαλεί) βρήκε μια νέα φίλη με την οποία τους συνδέει μια δυνατή εμπειρία ζωής. “Την αγαπώ τη Νικόλ, είναι από τα καλύτερα παιδιά του Survivor”, παραδέχεται, ανταποδίδοντας στις δηλώσεις της!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More