Γιώργος Αυτιάς: Πάντρεψε την μοναχοκόρη του! Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος και περήφανος για την μοναχοκόρη του! Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πάντρεψε την περασμένη Κυριακή 26 Αυγούστου την πολυαγαπημένη του κόρη Αντιγόνη Αυτιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Αναγνωστάκη. Όπως διαβάζουμε στην Real News, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες, με καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Αυτιάς, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Αλέξανδρο, δεν έκρυψε στιγμή τη συγκίνησή του για τον γάμο της μοναχοκόρης του, τόσο κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, όσο και στη συνέχεια στη δεξίωση, όπου συνομιλούσε συνεχώς με συγγενείς και φίλους.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο γάμος αλλά και η δεξίωση είχε κρητικό ρυθμό, αφού ο γαμπρός κατάγεται από τη Μεγαλόνησο και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά. Οι μουσικοί, Κρητικοί λυράρηδες, έδωσαν το πρόσταγμα για να ξεκινήσει το γλέντι, στο οποίο γαμπρός και νύφη πρωτοστάτησαν, αφού αποδείχθηκαν δεινοί χορευτές. Οι ευχές που εκφράστηκαν μέσα από μαντινάδες αλλά και η ρακή που έρρεε  άφθονη έκαναν το γλέντι να ανάψει και να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Read More

And More