Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκινεί ο τραγουδιστής με το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Εμείς δίνουμε τη μάχη μας»

Τη δική του μάχη με ένα σοβαρό θέμα υγείας συνεχίζει να δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Με θάρρος, γενναιότητα και δύναμη αντιμετωπίζει έναν Γολγοθά, από τον οποίο όμως είναι «ήδη νικητής», όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με δύο φωτογραφίες για την αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης.

Στο πρώτο post στο facebook έγραψε:

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια… και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου, η Mardi Dinori “είσαι αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου”. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο!!!»

Το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε και πάλι ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε; ΟΧΙ βέβαια… Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Δευτέρα 31/10, συνάδελφοι και φίλοι ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τον Γιώργο Δασκαλάκη, σε μία βραδιά αφιερωμένη για εκείνον…

Read More

And More