Γιώργος – Φαίη : Η πρώτη καλημέρα !

Μέσα απο ένα απίστευτα εντυπωσιακό πλατό, μέσα απο ένα πλατό που δεν θυμίζει σε τίποτα τα χαζοχαρούμενα πλατό που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στα πρωινάδικα , η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ,βγήκαν και μας είπαν την πρώτη καλημέρα τους .

Μέσα απο ένα πλατό που θυμίζει όντως Νεο Υορκέζικο λοφτ με απίστευτα μοντέρνα διακόσμηση, στο οποίο χωράει από ….πιάνο μέχρι ένα τεράστιο βίντεο-γουόλ και από βιβλιοθήκη και …κάδους ανακύκλωσης μέχρι μία τεράστια αφίσα – φόντο , η οποία απεικονίζει την θάλασσα – την μεγάλη αγάπη του Γιώργου – και συγκεκριμένα κομμάτι από την Βουλιαγμένη, ο Γιώργος και η Φαίη μας είπαν την πρώτη τους καλημέρα.

Μας είπαν την πρώτη τους καλημέρα και απ ΄ότι φάνηκε; Είναι διατεθημένοι να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αρχικά την προτίμησή μας και εν συνεχεία την αγάπη μας…

Οι τίτλοι αρχής της εκπομπής έπεσαν κάπου εκεί λίγο πριν τις 10.00 ,όπου για τίτλους αρχής, το δίδυμο του Mega χρησιμοποίησε το στήσιμο του σκηνικού τους !

Ποδαρικό στο πλατό έκανε πρώτα η Φαίη, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, μίνι εννοείται για να φαίνονται τα εντυπωσιακά πόδια της !

“Ελα, έλα, έλα…” ,φώναζε στον Γιώργο, ο οποίος μάλλον χρειάστηκε λιγάκι περισσότερο χρόνο για να κάνει την εμφάνισή του στο πλατό.

“Πολύ ,πολύ καλημέρα σας…”¨συνεχίζει να λέει η Φαίη στους τηλεθεατές και ο Γιώργος της απαντά χαριτολογώντας …

“Τελικά εσύ το είπες το πρώτο καλημέρα ; Και ξέρετε κάτι ; Καλά έκανε γιατί πάντα σε αυτή την εκπομπή ,αλλά και στις καρδιές μας, προηγούνται οι γυναίκες…” και συνεχίζει :

“Εχουμε τρομερό άγχος ,αλλά και απίστευτο ενθουσιασμό. Και λόγω άγχους πρέπει να μας συγχωρέσετε σήμερα για τα διάφορα που μπορούν να γίνουν ! Πρέπει να ξέρετε πως όταν μας είπαν για πρώτη φορά να κάνουμε το πρωινό, αρχικά είπαμε όχι…

Στην συνέχεια το ξανά σκεφτήκαμε και επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, επειδή ,όμως, αγαπάμε κι αυτή την δουλειά ,είπαμε να το δοκιμάσουμε. Αυτό δεν πάει να πει βεβαίως πως γινόμαστε και σιαμαίοι…”

Φυσικά, και τον λόγο πήρε ξανά η Φαίη :
“Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε αγωνία και θέλουμε την στήριξή σας…

Οσο για το τι υπόσχεση μας έδωσαν και οι δύο ;
“Σας υποσχόμαστε πως θα σας προσφέρουμε ένα …πλήρες πρωινό” !

Λοιπόν, σύμφωνα με την προσωπική και ταπεινή μου γνώμη πάντα ,εμένα και ο Γιώργος και η Φαίη μ ΄άρεσαν .Ναι, μ ΄άρεσαν. Ηταν ευδιάθετοι, ήταν άνετοι, είχαν μία απίστευτη οικειότητα και χημεία (λογικό θα μου πείτε είναι…) ! Ναι, μ ΄άρεσαν γιατί ήταν μία φρέσκια τηλεοπτική εικόνα. Ηταν μία διαφορετική πραγματικά τηλεοπτική πρόταση.

Ναι, μ ΄άρεσαν , γιατί ήταν μία καλή πρωινή τηλεοπτική παρέα… Ηταν μία παρέα αγαπησιάρικη, που σου έφτιαχνε την διάθεση και είχε πάρα πολλά πράγματα να σου πει !

Επιτέλους βγήκε στον αέρα ,ένα όχι μονοδιάστατο πρωινό ! Επιτέλους βγήκε στον αέρα ένα πρωινό πολυθεματικό …Επιτέλους βγήκε στον αέρα ένα πρωινό που με πολλές προτάσεις και με πολλούς καλεσμένους ,συνεχίζοντας την πορεία που χάραξαν πέρσι για πρώτη φορά στην πρωινή ζώνη – η αλήθεια να λέγεται – οι Καραμερο-Χαριτάτοι.

Οσο για τους ρυθμούς του ; Ηταν απίστευτα γρήγοροι ,γεγονός που σε έκανε να …κολλάς ! Πολύ ωραία ήταν και η σκηνοθεσία της εκπομπής !

Με άλλα λόγια ; Για πρώτη μέρα στον αέρα και σαν μία πρώτη αίσθηση, δίνω εννοείται άριστα 10 στο ολοκαίνουργιο πρωινό δίδυμο του Mega ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχω να τους πω, πως περιμένουμε απο εκείνους πολλά !

Η Φαίη και ο Γιώργος ήρθαν και να το θυμηθείτε ,μπορούν να κάνουν την ανατροπή… Η Φαίη και ο Γιώργος ήρθαν και να το θυμηθείτε πως μπορούν να ταράξουν για τα καλά τα νερά της πρωινής, ψυχαγωγικής τηλεόρασης και να φέρουν τα πάνω-κάτω !

Η Φαίη και ο Γιώργος ήρθαν και θα πρέπει οι ανταγωνιστές τους ,να σηκώσουν ακόμα περισσότερο τα μανίκια ! Οχι για να παίξουν …box, αλλά για να δουλέψουν ! Γιατί κάτι μου λέει πως ο φετινός νικητής θα βγει μόνο μέσα απο δουλειά !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164