Γιώργος – Φαίη : Τι λένε για την επιτυχία τους ;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση, είναι οι πρωταγωνιστές στη ζώνη των πρωινών. Είναι το δίδυμο που έφερε τα πάνω-κάτω στην πρωινή ζώνη. Τι λένε οι πρωταγωνιστές για την παρουσία τους μετά από αρκετές εκπομπές;

Γιώργος Λίαγκας
: «Μέρα με τη μέρα νομίζω ότι δένουμε όλο και περισσότερο. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιούνται, κάνουμε πλάκα, τσακωνόμαστε όπως και στο σπίτι μας και περνάμε καλά. Θα διάλεγα τη Φαίη ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες της τηλεόρασης για συμπαρουσιάστρια μου ακόμη κι αν δεν ήταν γυναίκα μου».
Φαίη Σκορδά: «Είχαμε μεγάλη αγωνία, τώρα είμαστε μια χαρά. Βέβαια, εγώ από τη φύση μου δεν επαναπαύομαι και προσπαθώ πάντα όλα να γίνουν καλύτερα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Την ώρα της εκπομπής τους τα μόνιτορ παίζουν τους «αντίπαλους». Κυρίως για την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν και συμμαθήτρια του Γιώργου Λιάγκα; Τους έστειλε μήνυμα;
Γιώργος Λιάγκας: «Όχι, δεν είναι και υποχρεωτικό. Άλλωστε με την Ελένη, δεν ήμασταν ποτέ φίλοι και θα ήταν υποκριτικό να κάνει κάτι τέτοιο».
Φαίη Σκορδά: «Η Ελένη είναι ταυτισμένη με την πρωινή ζώνη. Δεν είναι τυχαίο πως την ακολουθεί ο τίτλος της ‘βασίλισσας’. Έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, είναι σταρ. Εγώ πάντα θέλω να μαθαίνω όλα όσα την αφορούν».

Πόσο αποφασισμένοι είναι να κρατήσουν μακριά την προσωπική τους ζωή;
Γιώργος Λίαγκας: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν για μας. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους»
Φαίη Σκορδά: «Σημασία έχουν οι πράξεις και το τι έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα. Σίγουρα πρέπει να μοιράζεσαι τη χαρά σου με τον κόσμο, αλλά πάντα χρειάζεται και μέτρο»
Πηγή: Τv ζάπινγκ

Read More

And More