Γιώργος Γερολυμάτος: Αθώος ο γιος του για το κύκλωμα εκβιαστών! Όσα λέει ο τραγουδιστής για το γιο του!

Χαρούμενος όσο ποτέ είναι ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος αφού ο γιος του Αλέξανδρος που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή του σε  σπείρα εκβιαστών που έβαζε στόχο μεσίτες και πωλητές ακινήτων, αθωώθηκε και την είδηση δημοσίευσε ο τραγουδιστής. Ο γιος του, τότε είχε αρνηθεί τις κατηγορίες ενώ ο Γιώργος Γερολυμάτος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του γιου του υποστηρίζοντας την αθωότητά του.

Σήμερα μετά από χρόνια ταλαιπωρίας ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος αθωώθηκε σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο πατέρας του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε: “ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΛΟΥΣΤΡΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !

Δες όσα είχε πει ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το Δεκέμβριο του 2016 για την δικαστική περιπέτεια του γιου του

Read More

And More