Γιώργος Γεροντιδάκης: To «αντίο» του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες» – «Ανακούφιση»

Αυλαία έριξαν το βράδυ της Πέμπτης 7/7 οι «Άγριες Μέλισσες» έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας. 

Το φινάλε της σειράς ήταν συγκλονιστικό ενώ σε αυτό είδαμε να έρχεται επιτέλους και η λύτρωση για τους περισσότερους ήρωες της σειράς, ενώ τα παιχνίδια θανάτου, στέρησαν τη ζωή στον Δούκα και τον Ακύλα. 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς όπως ήταν λογικό κυριαρχούνται από συγκίνηση για το ταξίδι αυτό που έφτασε πλέον στο τέλος του, με μερικούς από εκείνους να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τα social media θέλησε να πει το δικό του “αντίο¨ στην αγαπημένη σειρά αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που την αγκάλιασε και τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μελέτη μέσα από το Διαφάνι και έγραψε:  «” Ανακούφιση “… Τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολούθησαν, αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά μας αυτά τα τρία χρόνια γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας! Σας ευχαριστούμε για όλα!»

 

Read More

And More