Γιώργος Γεροντιδάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους

Σε ένα διάλειμμα από τις νέες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Γιώργος Γεροντιδάκης περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα παίζει από την επόμενη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός και γι’ αυτό τον λόγο θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να αποφορτιστεί από το άγχος της πρωτεύουσας. Χωρίς να αποκαλύψει το νησί στο οποίο βρίσκεται με την αγαπημένη του, ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζονται μπροστά από ένα γραφικό εκκλησάκι.

«Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.

Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO. 

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης:

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό

Μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης «μεταπηδά» στην επιτυχία του Σασμού. Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδύεται έναν νέο αστυνομικό ο οποίος με την άφιξή του στο χωριό θα αναστατώσει τις ζωές αρκετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που κυκλοφορούν, ο ρόλος του θα εμπλακεί με αυτόν της Θεοδώρας ή της Στέλλας, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να εμπλέκεται ερωτικά με μια από τις δύο ηρωίδες.

Read More

And More