Γιώργος Γεροντιδάκης: Η επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες και ο έρωτας με συνεργάτιδα της σειράς

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών στον ANT1. Τα γυρίσματα μάλιστα έχουν ξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού, κάτι που αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μέσα από τα social media.

Για κάποιους μάλιστα το καλοκαίρι αυτό ήταν ξεχωριστό, όπως για τον Γιώργο Γεροντιδάκη ο οποίος πέρασε ανέμελες στιγμές με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Όπως διαβάζουμε στην Real Life και στο ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη ο ηθοποιός του ANT1 εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί σχέση με την όμορφη Άσπα η οποία εργάζεται επίσης στην ίδια παραγωγή των Άγριων Μελισσών ως make up artist της σειράς.

Τα πολύωρα γυρίσματα φαίνεται πως έφεραν πιο κοντά το ζευγάρι, μιας και τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας του περνούσε αρκετό χρόνο μαζί. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν κρατώντας χαμηλούς τόνους. Όπως διαβάζουμε στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου ακόμα δεν έχουν πάρει την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ σύντομα θα κλείσουν μαζί ένα χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι, ο ηθοποιός και η γνωστή make up artist ταξίδεψαν μαζί στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, όπου και πέρασαν μέρος των διακοπών τους.

Μετά από 15 περίπου μέρες ξεγνοιασιάς, το ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ANT1. 

Ο Μελέτης (που τον υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης) έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ανέτ και τη φυγή της Πηνελόπης, ο Μελέτης νιώθει ότι έχει χαθεί το σύμπαν. Το σκηνικό όμως αλλάζει άρδην στο Διαφάνι το οποίο κατά την περίοδο της δικτατορίας υποδέχεται νέους κατοίκους. Πλέον, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Read More

And More