Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο “Μελέτης” στο ΤLIFE, για τη ζωή του, τον έρωτα, τις Άγριες Μέλισσες! Τα spoiler για Ανέτ και Κλεομένη! ΒΙΝΤΕΟ

Οι “Άγριες Μέλισσες” μπορεί να παίζουν σε επανάληψη “χτυπημένες” κι αυτές από τον κορονοϊό, αλλά το ενδιαφέρον όλων των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο και όλοι περιμένουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και να πάρει πάλι ζωή το Διαφάνι που κι αυτό όπως όλη η Ελλάδα είναι έρημο…

Ένας από τους πρωταγωνιστές που αγαπάμε να… μισούμε είναι το πρωτοπαλήκαρο του Δούκα, ο Μελέτης. Ο Μελέτης που έκανε πολλά αλλά στα τελευταία επεισόδια μετά τον έρωτά του για την Πηνελόπη αλλά και την επίθεση που δέχθηκε από τον Κλεομένη, έχουμε αρχίσει να το συμπαθούμε λίγο.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται με τεράστια επιτυχία τον Μελέτη, μιλάει στο ΤLIFE, για το ρόλο του κακού στο δημοφιλές σήριαλ, για τη ζωή του,για το αν κάνει το πρώτο βήμα στο φλερτ, για το πώς ξεκίνησε η καριέρα του σε ηλικία μόλις 11 ετών,για τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που είχε για να περάσει την εβδομάδα δυο ευρώ, και αποκαλύπτει τι θα συμβεί όταν αποκαλυφθεί στο σήριαλ ότι είναι και αυτός ένας Σεβαστός, αφού είναι γιος της Ανετ! Αποκαλύπτει επίσης ότι θα προσπαθήσει πάση θυσία να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη, ο οποίος όμως θα αποδειχθεί σκληρός αντίπαλος

Τα όσα λέει είναι συγκλονιστικα για τις Άγριες Μέλισσες: “Είναι πολύ υποθετικό γιατί δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ακόμα... Aλλά ούτε γω δεν ξέρω τι θα κάνει… Αν του αποκαλύψουν ότι έχει κάνει σεξ με την ξαδέρφη του, έχει σκοτώσει τον ξάδερφο του, έχει αποπειραθεί να σκοτώσει τον θείο του και ο ίδιος ο Δούκας τον έχει κάνει έτσι πραγματικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που μπορεί να φτασει ο Μελέτης… Μπορεί και να μην κάνει τίποτα….

Να σημειώσουμε για την αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ο Γιώργος Γεροντιδάκης,ήρθε στα γραφεία του ΤLIFE, στις αρχές Μαρτίου όταν ακόμα δεν είχαν ληφθεί τα μέτρα για τον κορονοϊό και κανείς μας δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε…

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη στο TLIFE

Όταν σε συναντάει ο κόσμος στο δρόμο  τσαντίζονται μαζί σου;
Στην αρχή ναι, αλλά πλέον όχι. Γιατί έχουν μπει ρόλοι που είναι πιο κακοί οπότε πλέον παίρνω την θετική αύρα του κόσμου.

Σου αρέσει που σου μιλάει ο κόσμος ή σε ενοχλεί…
Δεν μου φαίνεται παράξενο να με σταματήσουν και να μου μιλήσουν. Με κάνει χαρούμενο και μου προσφέρει πολλά.

Ξεκίνησες την υποκριτική μόλις στα 11 σου με την ταινία  peppermint.. Πως συνέβη;
Απλά έτυχε. Βρέθηκα σε ένα casting στο οποίο δεν μιλούσα κιόλας. Ο λόγος που με πήραν είναι γιατί απάντησα σε μια ερώτηση: «Για ποιο λόγο θες να κάνεις την ταινία;» και εγώ απάντησα ότι θέλω να χάσω σχολείο. Θύμισα στον Κώστα τα παιδικά του χρόνια. Ένιωθα πολύ ανετά σε αυτό το γύρισμα.

Φωτό: Δήμητρα Χατζηαδάμ

Σου στέρησε το ότι δούλευες  κάτι από τα παιδικά σου χρόνια;
Για εμένα η δουλειά αυτή δεν με έκανε να γίνω κάτι άλλο από αυτό που ήμουν πριν. Απλά με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι θέλω να είμαι εδώ γιατί με κάνει εξυπνότερο, να χαίρομαι, να υπάρχω.
Την αναγνωρισιμότητα την ένιωθα και από μικρή ηλικία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκα και μάλλον έτσι συνειδητοποίησα πως είναι η ζωή σε αντίθεση με πολλά παιδιά της ηλικίας μου.

Έχεις περάσει δύσκολα οικονομικά στην ζωή σου;
Εννοείται. Άμα επιλέξεις να κάνεις αυτήν την δουλειά έτσι είναι. Πέρασα την χρυσή δεκαετία της ελληνικής τηλεόρασης με πολύ καλές αμοιβές, αλλά σε γενικές γραμμές δεν πέρασε πολύ καλά η γενιά μου αυτήν την περίοδο. Επομένως, έτσι και εγώ θυμάμαι περιπτώσεις που πέρναγα ολόκληρη εβδομάδα με ένα δυο ευρώ. Επίσης θυμάμαι την γιαγιά μου να με παροτρύνει να αλλάξω δουλειά. Αποφάσισα να κάνω θέατρο στα 17 μισό πήγα στην σχολή και πριν από αυτό έκανα θέατρο.

Σου βγήκε εύκολα ο κακός χαρακτήρας,του Μελέτη ή δυσκολεύτηκες;
Το θέατρο βοηθάει πολύ στο να πάρεις ρόλου οπότε όταν ήρθε η πρόταση στον μελισσών ήμουν έτοιμος. Η μόνη δυσκολία είναι στο να μπορέσεις να αποδώσεις τα κίνητρα ενός ανθρώπου και όχι να παίξεις τον κακό επειδή απλά είναι κακός.
Πρέπει να είσαι πιο λιτός. Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω. Να είμαι δωρικός και να δείχνω με το μάτι μου και το συναίσθημα μου τι συμβαίνει.

Θα βρεις ποτέ την ευτυχία με την Πηνελόπη;
Η σχέση αυτή είναι ανολοκλήρωτη, είναι ένας δολοφόνος με ένα αγγελούδι και είναι και στην μέση και η ταξική διαφορά. Έχουνε πολλές αντιφάσεις, αλλά η αγάπη τους είναι ολοκληρωμένη.

Τον Κλεομένη θα προσπαθήσω να τον ξεσκεπάσω. Είναι ένας χαρακτήρας που τον ενσαρκώνει ο Θανάσης Κουρλαμπάς και το κάνει εξαιρετικά. Για να ξέρεις πάντως, διάβασα μέχρι το επεισόδιο 108 και με πιάσανε τα νεύρα μου…. Είναι μια σκακιέρα το παιχνίδι μεταξύ μας στην οποία νικάμε εναλλάξ μια ο ένας και μια ο άλλος.

Πιστεύεις ότι θα μαλακώσει τον Μελέτη όταν μάθει ότι είναι ένας Σεβαστός;
Είναι πολύ υποθετικό γιατί δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ακόμα… Αν του αποκαλύψουν ότι έχει κάνει σεξ με την ξαδέρφη του, έχει σκοτώσει τον ξάδερφο του, έχει αποπειραθεί να σκοτώσει τον θείο του και ο ίδιος ο Δούκας τον έχει κάνει έτσι πραγματικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που μπορεί να φτασει ο Μελέτης… Μπορεί και να μην κάνει τίποτα….

Ξανθιές ή μελαχρινές;
Τίποτα από τα δύο. Δεν κάνω το πρώτο βήμα σε μια σχέση. Αν δυο άνθρωποι είναι να βρεθούν, θα βρεθούν με έναν τρόπο. Τώρα να κυνηγήσω με τον παραδοσιακό τρόπο μια γυναίκα δεν θα το κάνω.
Με ενδιαφέρει πιο πολύ να είναι ένας άνθρωπος παρά μια κοπέλα που θα με δει επειδή παίζω στις μέλισσες.

Δεν δίνω μεγάλη βάση στο φλερτ λόγω της σειράς διότι δεν ποθούν εμένα, αλλά έναν ρόλο. Αυτό που πιστεύουν ότι ειμαι. Θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί.

Έχεις ερωτευτεί ποτέ όπως ο Μελέτης την Πηνελόπη;
Ναι το έχω νιώσει. Αυτός ο ρόλος ακουμπάει κάπου πάνω μου. Ακουμπάει στην πίστη μου στους ανθρώπους. Δεν αλλάζω εύκολα τα συναισθήματα μου για τους ανθρώπους.

Ποιος σου είναι πιο αγαπητός από τους ηθοποιούς στο cast;
Όλοι είναι αγαπητοί, αλλά με εκείνον που έχω πολύ καλή επαφή και στην σκηνή, αλλά και εκτός αυτής είναι ο κύριος Κακούρης. Με τους νέους είμαστε ούτως ή άλλως όλοι φίλοι. Επίσης με την Κάτια Δανδουλάκη με την οποία έχουμε ξαναπαίξει. Είναι μια πολύ μορφωμένη γυναικά και απίστευτος άνθρωπος. Η Κάτια είναι αναλλοίωτη στον χρόνο. Είμαστε ακριβώς στην ιδιά ηλικία γιατί οι ψυχικοί μας κόσμοι ταυτίζονται. Δεν γερνάει γιατί απλά δεν μπορεί να γεράσει.

Λέγεται ότι κάποια από τις πρωταγωνίστριες ζήτησε παραπάνω λεφτά λόγω της επιτυχίας της σειράς. Ποια είναι η θέση σου;

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες, το Κόκκινο Ποτάμι και Έρωτας Μετά και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με κιτρινισμούς που αφορούν μόνο την δουλειά των ανθρώπων που είναι μέσα.

Φωτό: Πέτρος Χόντος

Περνάτε καλά στα γυρίσματα;
Ναι. Η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της το έχει δημιουργήσει αυτό. Έχουν φτιάξει μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε το θέατρο. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε οι καταλληλότεροι ηθοποιοί για να κουβαλήσουμε αυτό το βάρος.

Φωτό: Πέτρος Χόντος

Στο Παιδικό Θέατρο στο Χυτήριο τι παίζεις;
Κάνω έναν γέρο πλάτανο. Είπα ότι Δευτέρα με Πέμπτη με μια ομάδα δολοφόνων καθαρίζουμε το Διαφάνι και Κυριακή με μια υπέροχη ομάδα λουλουδιών και ενός ρόλου που είναι ο Κ. Μπερδεψούρας πάμε να σώσουμε τον πλανήτη. Έτσι καθαρίζω το κάρμα μου.

Πως ξεκουράζεσαι;
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Τι πιστεύεις για τον κορονοϊό;
ςπειδή είμαι της μυθοπλασίας, πιστεύω ότι πρόκειται για ένας άτυπο πόλεμο μεταξύ Αμερικής και Κίνας. Σαφώς και έχουμε πρόβλημα και πρεπει να προσέχουμε.
Θεώρησα λάθος κίνηση την είσοδο τον ματ στην Χίο. Δεν λέω να πετάξουμε ανθρώπους στην θάλασσα. Αλλά δεν γίνεται η εξουσία να χτυπάει ανθρώπους επειδή διαμαρτύρονται.

Read More

And More