Γιώργος Γιαννιάς: «Γνώρισα τη γυναίκα μου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του, την πρόταση γάμου ενώ αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που η Ελευθερία Παντελιδάκη του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

«Η γνωριμία με την Ελευθερία έγινε στο πλατό του Πρωινού Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν σαν μοντέλο στην εκπομπή, γιατί ήταν και Μις Ελλάς, και μου γυάλισε και έκανα τα δικά μου. Όταν την είδα πρώτη φορά, είπα πόσο όμορφη κοπέλα, πόσο τέλεια και πόσο ωραία δάχτυλα έχει. Ήταν πάρα πολύ όμορφη, πολύ καθαρή, γυαλιστερή και είχε πάρα πολύ ωραία δάχτυλα, νύχια, χέρια, πόδια… Όλα μου κάνουν φοβερή εντύπωση αυτά.

Είχα δυο τρεις μήνες αγώνα για να την κατακτήσω, αλλά τα κατάφερα», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς και αναφέρει για την πρόταση γάμου:

«Την πρόταση γάμου την έκανα στη Ρόδο, στο νησί μου, σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα. Ήταν γεμάτο το μαγαζί, στο κέφι και μου λέει η αδερφή μου «γιατί δεν το κάνεις τώρα»; Λέω «έχεις δίκιο» και το έδωσα πάνω στη σκηνή. Φαντάζεσαι να μου έλεγε όχι με τόσο κόσμο τι θα γινόμασταν»;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164