Γιώργος Γιαννιάς: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του – «Καμία δε θα γεμίσει το κενό σου»

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά ο οποίος θρηνεί για την απώλεια της μητέρας του η οποία έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/3  και σήμερα ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας 

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνά τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, αποχαιρέτησε και την πολυαγαπημένη του μητέρα, η κηδεία της οποίας έγινε το πρωί της Παρασκευής (1/3).

«Ο έρωτας του αιώνα! Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο Στέφανος και η Μαρία. Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της.

Καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε.. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ!», έγραφε ο Γιώργος Γιαννιάς στη ανάρτησή του στο Instagram, λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στη μητέρα του.

«Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα. Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Μέχρι να ξαναβρεθούμε», κατέληγε στο δημόσιο μήνυμά του ο τραγουδιστής.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ταφή της μητέρα του, ο Γιώργος Γιαννιάς επανήλθε με νέα δημοσίευση για εκείνη στο Instagram, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού.

«Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου. Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη. Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει. Αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή. Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς. Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! Σ’ ΑΓΑΠΩ», εξομολογείται ο Γιώργος Γιαννιάς.

Read More

And More