Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο χωρισμός με την 22χρονη σύντροφό του, η νέα του σχέση και η απιστία! [vid

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο χωρισμός με την 22χρονη σύντροφό του, η νέα του σχέση και η απιστία! [vid | tlife.gr

Για τη ζωή του, την τηλεόραση, αλλά και όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνον μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο αγαπημένος μας τηλεοπτικό Βαγγέλης Χαμπέας από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου». Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στο «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά για την απιστία και δήλωσε: «Είμαστε πολυγαμικά όντα».

Αρχικά, ο Γιώργος Γιαννόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει μια παρανόηση που έχει γίνει αναφορικά με την προσωπική του ζωή, καθώς εκείνος είχε δηλώσει πριν καιρό πως είναι ζευγάρι με μια 22χρονη κοπέλα, με την οποία όμως έχει χωρίσει από τον Φλεβάρη και τώρα πια έχει σχέση με μια άλλη κοπέλα 35χρόνων!

«Έχουμε χωρίσει από τον Φλεβάρη με την κοπέλα αυτή που ήταν 22 χρονών. Εδώ λοιπόν θέλω να υπερασπιστώ την ανώνυμη 22άρα, γιατί διάφοροι πανελίστες από ότι μου είπαν, σχολίασαν: «Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος στην ηλικία μου με ένα παιδί 22 χρονών». Έχω να πω λοιπόν ότι 22 χρονών είναι γυναίκες, άλλες είναι βασίλισσες, άλλες κάνουν διεθνή καριέρα σε βιομηχανίες και είναι σταρ και υποτιμάμε μια ηλικία που είναι πιο φρέσκια από εμάς. Μην ξεχνάμε ότι ό,τι έρχεται είναι πιο μπροστά από το προηγούμενο. Η εξέλιξη των γονιδίων. Με αυτό το άτομο εγώ πήγαινα για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι, κάναμε κλάμπινγκ μέχρι τις 7 το πρωί. Μια γυναίκα της ηλικίας μου νομίζω ότι θα μου έμενε στα χέρια», είπε ο 58χρονος Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ενώ, για το θέμα της απιστία, είπε: «Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί. Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει. Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Και έχουμε και με αυτή την καλύτερη των σχέσεων τώρα».

 

READ more