Γιώργος ή Αντιγόνη ξανά στο Greek Idol;

Ο Γιώργος Ντούρος μίλησε στην ”Πρωινή Μελέτη” για την προσωπική του ζωή αλλά και για την εμπειρία του στο Greek Idol. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως το καλοκαίρι του 2009 έμεινε τρεις μήνες άστεγος επειδή του έτυχαν πολλές αναποδιές.

Στο πλευρό του ήταν κάποιο καλοί του φίλοι αλλά και η κοπέλα του που πιστεύει πως δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν αυτή στο κόσμο. Ωστόσο για προσωπικούς λόγους της κοπέλας, δεν είναι πια μαζί. Στην ερώτηση για το αν πιστεύει πως θα καβαλήσει το καλάμι απάντησε πως όχι γιατί πολύ απλά είναι μουσικός και φοβάται το εφήμερο. Ξέρει πως τα φώτα κάποια στιγμή σβήνουν κι έτσι πάντα θα προσπαεί για το καλύτερο.

Δεν θέλει να τραγουδήσει ποτέ στα μπουζούκια γιατί το έχει κάνει στο παρελθόν και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία για εκείνον. Όσον αφορά το ενδχόμενο να επιστρέψει στο Greek Idol την απάντηση θα την ξέρουμε μέχρι το μεσημέρι.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να ξαναδούμε την Αντιγόνη Ψυχράμη μέσα στο show. Η Αντιγόνη μιλάει με την παραγωγή αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της, η απάντησή της θα είναι μάλλον αρνητική. ”Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιστρέψει από την στιγμή που ο κόσμος την έβγαλε από το παιχνίδι”, δήλωσε η μητέρα της Αντιγόνης.

Δείτε το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164