Γιώργος Ηλιόπουλος: Το σοκ για το ενδιαφέρον του κόσμου και η αποκάλυψη για τον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο τηλεοπτικός Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι εκείνος που έστησε τον χορό στον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου ενώ δεν ήταν καν εκεί αλλά και στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον ίδιο που τον σοκάρει.

«Στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγραφαν ότι έσυρα τον χορό. Είχα παράσταση σε άλλο σημείο της Ελλάδας. Γελάγαμε όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά με αυτό γιατί υπήρχαν φωτογραφίες που γράφανε από κάτω “το κέφι στην δεξίωση το έδωσε ο Προκόπης. Γελάσαμε όλοι πάρα πολύ» είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. 

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχω πει ότι διαψεύδει τον γάμο αλλά δεν ήρθε η στιγμή. Ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Ο γάμος είναι και λίγο θέμα μυαλού. Ξέρω πάρα πολλούς που είναι παντρεμένοι και το μυαλό τους είναι αλλού. Εγώ έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένος. Κάπου διάβασα ότι παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Ειλικρινά μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν ήξερα ότι εγώ ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος θα ενδιαφερόταν ο κόσμος να μάθει κάτι τέτοιο για μένα. Με σοκάρει αυτό».

Read More

And More