Γιώργος και Φαίη, θα κάνουν πρεμιέρα μαζί με την Ευγενία ;

Οσο πλησιάζει – όχι η ώρα της …κρίσεως – αλλά η ώρα της πρεμιέρας της ολοκαίνουργιας ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega , “Πρωινό Mou” , τόσο φουντώνει και η προετοιμασία της. Ολο το ψυχαγωγικό τμήμα του Μεγάλου Καναλιού, όπως επίσης και ο Γιωργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και η ομάδα τους ,δουλεύουν νυχθημερόν ,έτσι ώστε στις 11 Οκτωβρίου το αποτέλεσμα που θα δούμε στους δέκτες μας να μην μας απογοητεύσει και να αξίζει πραγματκά τον κόπο να κάτσει κανείς να τους δει.

Ετσι, όπως συνηθίζεται παντα πριν τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες έχει ξεινήσει εδώ και μέρες η …παραφιλολογία για το ποιος θα είναι τελικά ο πρώτος τους καλεσμένος. Και για την ακρίβεια… ποια. Και σας λέω ποια, γιατί σύμφωνα με τα νεότερα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, ποδαρικό στο πρωινό θα κάνει η Ευγενία Μανωλίδου !

Ναι, ναι, η Ευγενία θα βγάλει για λίγο την… ποδιά και θα αφήσει τις …κουτάλες ,προκειμένου να μας πει μία από τις γνωστές … ναζιάρικες καλημέρες της (μπρρρ…μόνο και στην σκέψη προσωπικά την παθαίνω την κρυάδα) . Οι υπεύθυνοι του Mega αποφάσισαν η Ευγενία να είναι το πρόσωπο της πρεμιέρας, απο την στιγμή που το “Μaster Chef” θα βρίσκεται ήδη στον αέρα και θα θέλουν να το στηρίξουν ,ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο μήπως η Ευγενία βρεθεί στο πλατό συνοδευμένη από τον Αδωνη Γεωργιάδη, έτσι ώστε να δούμε τα δύο ζευγάρια σε πλήρη …τηλεοπτική δράση, σαν να είναι σπίτι τους !

Βέβαια εκτός από την Ευγενία στο πρώτο “Πρωινό Μou” θα χτυπήσει το κουδούνι πιθανότατα και ο Στέλιος Μάινας, αφού την ίδια μέρα της πρεμιέρας της εκπομπής, κάνει πρεμιέρα και το prime-time του καναλιού, με το συγκλονιστικό νησί να κάνει επιτέλους πρεμιέρα.

Read More

And More