Γιώργος Κακοσαίος: Αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος

Τον Γιώργο Κακοσαίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν με την οποία είχε συνεργαστεί στο τραγούδι “Βλέπω τον θάνατό σου”.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο μιας μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Με τη Μελίνα Νικολαΐδη απλώς γνωριστήκαμε. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Επειδή η κοπέλα τραγουδάει πάρα πολύ όμορφα, αν αποφασίσει να ακολουθήσει και εκείνη κάποια στιγμή επαγγελματικά το τραγούδι, μπορεί να κάνουμε και μια συνεργασία, ποτέ δε ξέρεις» είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος αλλά ο πατέρας του Γιάννης Πλούταρχος δεν την έχει γνωρίσει ακόμη.

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Ο πατέρας μου δεν την έχει γνωρίσει» είπε.

Read More

And More