Γιώργος Κακοσαίος για Γιάννη Πλούταρχο: «Έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, συνήθως έχει δίκιο»

Με αφορμή την εμφάνιση στα αποψινά MAD VMA, ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα του αλλά και τις καλλιτεχνικές διαφωνίες που κατά καιρούς έχει με τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο.

«Συνήθως τα καλοκαίρια κάνω τα πιο τρελά πράγματα. Θυμάμαι μια μέρα, λείπανε όλοι, ήμουν 19 χρονών, οι υπόλοιποι ήταν διακοπές και εγώ ήμουν μόνος μου εδώ γιατί είχα προπονήσεις, με είχε πιάσει να κάτσω σπίτι μόνος μου να πιω και να βάζω δυνατά μουσική, δε μπορώ να πω παραπάνω» είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Η μητέρα μου νομίζω είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, όπως και η γιαγιά – η μητέρα του πατέρα μου – που έρχεται σε κάθε συναυλία στην Αθήνα και κάθεται στην πρώτη θέση και τραβάει βίντεο. Που και που θα πω στη μητέρα μου ότι είναι υπερβολική αλλά με τρόπο που να μη τη κάνω να νιώσει και άσχημα αλλά, τελικά τη θες τη μάνα.

Εννοείται ότι μου δίνει συμβουλές και η μαμά, και ο μπαμπάς και η γιαγιά, όλοι. Αλλά η μάνα, είναι η Ελληνίδα μάνα. Είναι μάματζερ. Στα επαγγελματικά με συμβουλεύει πιο πολύ ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου είναι πάντα κάπου εκεί. Με τον πατέρα μου εννοείται πως έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, κυρίως για τραγούδια. Συνήθως έχει δίκιο» ανέφερε στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής μιλώντας στη δημοσιογράφο Φρίντα Καρακάση.

Read More

And More