Γιώργος Κακοσαίος: “Καλώς ή κακώς επειδή έχω τον πατέρα μου από πίσω…”

Τον Γιώργο Κακοσαίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Ο νεαρός τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Η Μία” μίλησε για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος φροντίζει να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του στηρίζοντάς τον.

“Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει το καλοκαίρι και είχα πάει θυμάμαι χαρούμενος στον πατέρα μου και του λέω “άκου εδώ ένα χασάπικο που έβγαλα”. Ήμουν 1-18 όταν αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ κυρίως με τη μουσική. Εννοείται ότι συμβουλεύτηκα τον πατέρα μου, κάναμε πολλές φορές τη συζήτηση αυτή αλλά νομίζω ότι το βρήκαμε και με στηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω την καριέρα μου με το επίθετο του πατέρα μου” είπε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος που είναι μόλις 21 ετών με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν επέλεξε να πάρει μέρος σε κάποιο talent show λέγοντας: “Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως δεν είναι ανάγκη να μπω σε μια μουσική ακαδημία ή κάτι αντίστοιχο εφόσον έχω τον πατέρα μου από πίσω – καλώς ή κακώς – είχα μια ευκαιρία που δεν έχουν τα άλλα παιδιά. Θα ήταν τεράστια τιμή για μένα να τραγουδήσω κάποια στιγμή στο μέλλον με τον κύριο Πάριο”.

Ωστόσο, η μουσική δεν είναι το μόνο ταλέντο που διαθέτει ο Γιώργος Κακοσαίος αφού τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει υποκριτική θέλοντας να αναδείξει και αυτή του την πλευρά. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε στο μέλλον να συμμετάσχει σε κάποιο σήριαλ ως ηθοποιός απάντησε: “Ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Θα ήθελα, να ασχοληθώ με την υποκριτική, δεν το αποκλείω”.

Read More

And More