Γιώργος Κακοσαίος – Κάτια Ταραμπανκό: Μιλούν για τη συνεργασία τους – “Έχουμε μια πολλή όμορφη σχέση”

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι το κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο video clip του νέου τραγουδιού του Γιώργου Κακοσαίου το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα από την Panik Records. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δεν είναι τυχαία αφού μιλά για εκείνη τη μια, την ξεχωριστή όπως άλλωστε ξεχωριστή είναι και κάθε γυναίκα και σήμερα έχουν όλες την τιμητική τους.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip και τα δυο παιδιά μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και την πολλή όμορφη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Η Κάτια είνα υπέροχη, είναι στις σκηνές τέλεια. Το τραγούδι είναι σε μουσική δική μου και στίχους του Νίκου Σαρρή. Αποφασίσαμε με την εταιρεία μου να το βγάλουμε την ημέρα της γυναίκας γιατί όπως έχει πει και ο μεγάλος Ωνάσης, “και όλα τα λεφτά του κόσμου να είχαμε, χωρίς τις γυναίκες δε θα είχαμε τίποτα”. Πάντα με την παρουσία του μπαμπά, είναι αυστηρός όταν πρέπει, είναι πάρα πολύ καθοδηγητικός. Νιώθω άνετα όταν είναι εδώ ο πατέρας μου” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος ενώ λίγο μετά σχολίασε πως είναι να είσαι γιος ενός τραγουδιστή με την καριέρα του Γιάννη Πλούταρχου αλλά και το ενδεχόμενο μια μέρα να συνεργαστεί μαζί του.

“Ευλογία με τα καλά και τα κακά του αλλά ευλογία. Δεν ήθελα να αλλάξω το επώνυμό μου σε Πλούταρχος. Ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου όπως με είχε γνωρίσει ο κόσμος μέσα από τα βιντέακια που ανέβαζα τότε. Το ανακοίνωσα και στους δυο μαζί. Ήταν δύσκολο γιατί έκανα πρωταθλητισμό. Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα αλλά με στήριξε. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να εμφανιστώ με τον πατέρα μου αλλά όχι τώρα στην αρχή. Να απογαλακτιστώ πρώτα λίγο αλλά στο μέλλον νομίζω πως θα ήταν κάτι πολύ όμορφο” είπε.

Η Κάτια Ταραμπανκό από την άλλη ανέφερε, “”Όντως υπάρχει μια πολύ ωραία χημεία. Λες να είμαι η μια; Δεν γνωριζόμασταν από πριν αλλά η αλήθεια είναι ότι σχεδόν έμαθα ελληνικά με τα τραγούδια του μπαμπά του. Μου έφερε η μαμά cd όταν ήμουν 6 ετών και είχαμε πρωτοέρθει στην Ελλάδα και επειδή τα έβαζα και τα άκουγα, ειδικά το “Φίλε”, με βοήθησαν πολύ να μάθω ελληνικά… Με τον Γιώργο έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και βγαίνει όλο αβίαστα με πολύ αρμονία”.

Δες παρακάτω το video clip

Read More

And More