Γιώργος Κακοσαίος: Σε βραδινή έξοδο με γοητευτική ξανθιά

O Γιώργος Κακοσαίος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας βήματά του με τη φωνή του, το ταλέντο του στη σύνθεση αλλά και τον χαρακτήρα του. 

Ο νεαρός καλλιτέχνης, γιος του Γιάννη Πλούταρχου έχει αποφασίσει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις ενώ το φετινό καλοκαίρι τους είδαμε να συνυπάρχουν μαζί στη σκήνη με τον ίδιο ωστόσο να πραγματοποιεί και αρκετές εμφανίσεις δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Γιώργος Κακοσαίος ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο θέατρο Άλσος συνοδευόμενος από μια νεαρή και αρκετά γοητευτική παρουσία. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και διασκέδασαν με την ψυχή τους. 

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν πρόκειται για μια απλή φίλη του νεαρού τραγουδιστή ή για κάποιο ρομαντικό ειδύλλιο που ξεκίνησε πρόσφατα αφού μέχρι πριν λίγο καιρό ο ίδιος δήλωνε ελεύθερος.

Φωτογραφίες: Νdp

 

Read More

And More