Γιώργος Κακοσαίος: Το νέο του τραγούδι ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες

Ακόμα μία επιτυχία μετρά στο ενεργητικό του ο Γιώργος Κακοσαίος, με το νέο του τραγούδι «Μην Της Πείτε», που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Records.

Μέσα σε 15 μόλις ημέρες, το «Μην Της Πείτε» ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views και παραμένει σταθερά στο top10 των trends από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Μην Της Πείτε» είναι ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή του Γιώργου Κακοσαίου στη μουσική και του Νίκου Σαρρή στους στίχους και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στα φετινά Mad VMA και τους προηγούμενους μήνες έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου, προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Read More

And More