Γιώργος Καμίνης: Με την κούκλα σύζυγο και την κόρη τους στο θέατρο! [pics]

Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε πολλές οικογενειακές  κοσμικές εμφανίσεις, αλλά αυτήν τη φορά έκανε τη διαφορά. Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο της Αθήνας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Καμίνη που βρέθηκε με την κούκλα σύζυγό του Αδαμαντία και την μικρή του κόρη στο θέατρο.

Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έδωσε το «παρών» στην  επίσημη πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Γιάννη Κακλέα  «Η μικρή μας πόλη» με αφηγητή το Χρήστο Φερεντίνο στο θερινό θέατρο Λαμπέτη.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον γνωστό πολιτικό μαζί με την σύζυγό του Αδαμαντία (Ντία για τους φίλους) Αναγνώστου και την 8χρονη κόρη του Αγγελική. Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη την 12χρονη Κατερίνα Μαρκέλα. Οι τρεις τους απόλαυσαν την παράσταση από τις πρώτες θέσεις και μετά το τέλος, βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συναντήσουν τους συντελεστές του έργου.

Η σύζυγος του Γιώργου Καμίνη –που είναι κούκλα- προσπαθεί να κρατά πολύ διακριτική στάση στο πλευρό του και να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Αδαμαντία, άλλωστε είναι αφοσιωμένη στις κόρες της και στα ακαδημαϊκά της καθήκοντα, αφού είναι λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο τις Μακεδονίας από το 2005. Με τον Γιώργο Καμίνη γνωρίστηκαν το 2003 στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη κι από τότε είναι αχώριστοι.

Με τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Κακλέα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More