Γιώργος Καπουτζίδης: “Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά θέματα”

Στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” και το δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό στο θέατρο Ήβη, πριν από την έναρξη της παράστασης που σκηνοθετεί με τίτλο “Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του”. 

Ο ίδιος μίλησε για τις πρώτες ημέρες που πέρασε στην Αθήνα μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έμεινε στην Αίγινα με τον σύντροφό του, για το άνοιγμα των θεάτρων εν μέσω κορονοϊού αλλά και για τη συνέντευξή που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Όσον αφορά την επιστροφή στην Αθήνα ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα”.

Σχετικά με το άνοιγμα των θεάτρων μέσα στον κορονοϊό, ο ηθοποιός μίλησε: “Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα. Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα”. 

Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σεξουαλικότητά του: “Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο. Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα… Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά ζητήματα”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More