Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για την νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει

Για την νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει με τίτλο “Σέρρες” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να τοποθετήσει το σήριαλ στην συγκεκριμένη πόλη και ξεκαθάρισε αν πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από την δική του ζωή.

“Προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το νέο σήριαλ “Σέρρες”, αλλά δε θα πω κάτι γιατί αυτά πρέπει να τα πουν οι αρμόδιοι όταν τα κλείσουμε, να βγει ένα δελτίο τύπου… Επέλεξε τις Σέρρες γιατί είναι η πόλη μου, η πατρίδα μου, τις αγαπάω πολύ και θέλω να γράψω κάτι που θα το γυρίσω εκεί. Δεν έχει να κάνει με την δική μου ζωή η σειρά – νομίζω ακούστηκε αυτό – δεν έχει τίποτα αυτοβιογραφικό απλώς είναι μια ιστορία που θέλω να την τοποθετήσω εκεί. Νομίζω πως θα γελάσετε πολύ. Δε μπορώ να πω τίποτα περισσότερο” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια μίλησε και για την Eurovision στην οποία για ακόμη μια χρονιά θα έχει τον ρόλο σχολιαστή και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα που θα φέρουν Ελλάδα και Κύπρος.

Read More

And More