Γιώργος Καπουτζίδης: «Ας αποφασίσουμε να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση από τα θέματα που γελάμε»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά του Νίκου Μουτσινά σχολιάστηκαν σήμερα από τις πρωινές εκπομπές. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Popaganda, ο ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός «φωτογράφισε» τον παρουσιαστή ότι έκανε καριέρα σχολιάζοντας καυστικά κάποια πρόσωπα από την τηλεόραση της επαρχίας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς εννοούσε με τις δηλώσεις του, ενώ έμμεσα απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος του.

Διάβασε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης:

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ό,τι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει.

Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλού, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζίδη, ούτε στο Λιάγκα, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας.

Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

 

Read More

And More