Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Γιώργος Καπουτζίδης: Είμαι ευτυχισμένος και “άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά την επιστολή του Αλέξη Κούγια και απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Να θυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο λέγοντας:

Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, είπε μεταξύ άλλων:

“Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή και δεν την έχω αναλύσει τρεις ώρες, αλλά θα το κάνω τώρα” είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. “Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. “Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος”!

“Δεν ξαφνιάστηκα” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις αναφορές του Αλέξη Κούγια. “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ένας δρόμος για την ευτυχία. Για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν προσπαθήσεις είσαι άνθρωπος δεύτερης κατηγορίας. Έχω μιλήσει και γω με δικηγόρο και αν χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια. ας πάμε στα δικαστήρια”… 

“Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου” είπε ο ηθοποιός κλείνοντας τη συνέντευξή του.

Δες το βίντεο

Read More

And More