Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει γίνει θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας χωρίς να ξέρει τι λέει»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε σήμερα 8/7 καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”. Μέσα σε όλα ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που γίνεται κατά καιρούς από διάφορες παρουσιαστές της τηλεόρασης σε θέματα ομοφυλοφιλίας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έφερε ως παράδειγμα τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας πως τόσα χρόνια μιλά για θέματα ομοφυλοφιλίας χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ακριβώς λέει, με αποτέλεσμα να χάνετε η ουσία.

«Αυτό που πρέπει να γίνει βέβαια, είναι να γίνουν συζητήσεις ουσιαστικές στην τηλεόραση γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα κτλ. Θυμάμαι ότι είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει αν θα σκεφτόμουν να κάνω παιδί. Είπα ότι μόνος μου δε θα έκανα παιδί, χωρίς να λέω ότι κάποιος που είναι μόνος του δε μπορεί να κάνει παιδί, αν είχα έναν σύντροφο που θα ήθελε, θα το έκανα. 

Ήταν σαφής η απάντηση; Την άλλη μέρα, βλέπω τίτλο παντού “Θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί”… Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, την κατάρτιση. Έβλεπα των Λιάγκα που μιλούσε με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους.

Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Δε ξέρετε, κι αφού δε ξέρετε, άστο… Και ο Λιάγκας πια, είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. Δεκαπέντε χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία. Λες και προσπαθεί να τελειώσει τη δευτέρα Γυμνασίου 15 χρόνια και δε τη τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες όχι. Άστο ρε φίλε, θα μιλήσει κάποιος άλλος. Πρέπει να μιλήσεις εσύ; Βρε κακό… Δε χρειάζεται να μιλήσει, μπορεί να τα πει άλλος κόσμος καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read More

And More