Γιώργος Καπουτζίδης: Η ανιψιά του παίζει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά! Δες φωτογραφίες

Γιώργος Καπουτζίδης: Η ανιψιά του παίζει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά! Δες φωτογραφίες | tlife.gr

Τα βήματα του θείου της φαίνεται ότι ακολουθεί η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη. Τη γνωρίσαμε ως κόρη της Σμαράγδας Καρύδη στην σειρά του MegaΕθνική Ελλάδος” και φέτος τη βλέπουμε στο ρόλο της Νεφέλης στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪΌσο έχω εσένα”. Ο λόγος για την ηθοποιό Ειρήνη Βαλατσού.

Απ’ ότι φαίνεται ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι περήφανος για την ταλαντούχα ανιψιά του. Μάλιστα πέρσι τον Ιούνιο ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε παρευρεθεί στην αποφοίτησή της και είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της Ειρήνης, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Χθες βράδυ, στη Δραματική Σχολή Αθηνών, οι τριτοετείς σπουδαστές στις πτυχιακές τους εξετάσεις, μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό τους, και μας χάρισαν μια άρτια παράσταση. 21 χρόνια μετά τη δίκη μου αποφοίτηση από τη σχολή, επέστρεψα για να δω μια παρέα καταπληκτικών, ταλαντούχων ηθοποιών. Με κάνανε να γελάσω, να συγκινηθώ, να δακρύσω αλλά και να νοιώσω τόσο υπερήφανος για την ανιψιά μου! Από μικρή στα δύσκολα, κράτησε ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο στη Εθνική Ελλάδας, υποδυόμενη την Άννα, την επαναστάτρια κόρη της Νίκης (Σμαράγδας), και χθες έδωσε σάρκα και οστά με μοναδική ακρίβεια και αφοπλιστικό συναίσθημα, στην Ίρινα από τις Τρεις Αδερφές του Τσέχοφ. Ήσασταν όλοι υπέροχοι παιδιά! Τώρα δύναμη, υπομονή στα δύσκολα, δουλειά, προσπάθεια και πίστη στο όνειρο σας!».

READ more