Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπουλου

Tη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το παραλήρημά της για όσα ο ίδιος είπε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και ανέφερε: 

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο νομίζω, με πολύ κόπο και πολλή προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος να πω αυτό που θέλω να πω. Χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα και χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω κόσμο με αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος μου, δεν ψάχνω ούτε κοινό για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να βρω ένα κόμμα για να βολευτώ.

Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια και μπράβο θέλω να μου πείτε. Μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει, είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ και βοηθάω ανθρώπους, λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δε θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια αλλά στα μηνύματα ανθρώπων που μου είπαν ότι αυτό που λέω τους βοηθάει, τους κάνει πιο χαρούμενους, τους δίνει χαρά και ελπίδα.

Αυτό είναι εξαιρετικό. Σε αυτό στέκομαι και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε το χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου».

Δες εδώ τι είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Read More

And More