Γιώργος Καπουτζίδης: Η ευχάριστη συνάντηση με τη “σενιόρα Σούλα” από τις Σαββατογεννημένες

Έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί μέσα από τους ρόλους τους στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Σαββατογεννημένες και έχουν δημιουργήσει μια φιλία που αντέχει στο χρόνο. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την ηθοποιό Ράνια Σχίζα που συναντήθηκαν μετά από καιρό στο θέατρο. Στις Σαββατογεννημένες ξεχώρισαν ως Χοσέ και σενιόρα Σούλα με τις μοναδικές ατάκες τους. Πρόκειται για μία από τις πρώτες δουλειές του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης ο αείμνηστος Σάκης Μπουλάς, η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ελένη Ράντου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το Σαββατοκύριακο παρακολούθησε την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ράνια Σχίζα στο θέατρο. Έτσι την Κυριακή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία μαζί με την ταλαντούχα ηθοποιό εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του και τονίζοντας πόσο την αγαπά και τη θαυμάζει.

Στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σημειώνει: “Χάρηκα τόσο πολύ που σε ξαναείδα, να σαρώνεις για άλλη μια φορα τη σκηνή, με συγκίνησες με το αφοπλιστικό σου συναίσθημα, με εκανες να γελάσω με το υπέροχο χιούμορ σου, τι ωραία παράσταση, τι ωραία αγκαλιά! 16 χρόνια τώρα, σε αγαπώ και σε θαυμάζω Ρανια μου! Χθες βράδυ, «Σημάδια στην ομίχλη» του Stephen Sachs. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής δουλειάς!”

Read More

And More