Γιώργος Καπουτζίδης: Παρουσίασε το βιβλίο του έχοντας επώνυμους φίλους στο πλευρό του [pics]

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε το βιβλίο του “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του”. Μετά το ντεμπούτο του στο θέατρο στις αρχές της σεζόν τόσο στο επίπεδο της σκηνοθεσίας όσο και του σεναρίου, ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής κάνει ακόμα ένα βήμα στην καριέρα του αποτυπώνοντας το θεατρικό έργο του σε σελίδες βιβλίου. Στο νέο ξεκίνημα, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν παρά να βρεθούν στο πλευρό του αγαπημένοι του φίλοι.

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε από επώνυμες παρουσίες, που θέλησαν να στηρίξουν τον Γιώργο Καπουτζίδη σε αυτό το εγχείρημα και φυσικά να παρακολουθήσουν την παρουσίαση. Η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο θεατρικός παραγωγός, Πάνος Κατσαρίδης, μίλησαν για το βιβλίο ενώ η συζήτηση συντονίστηκε από τον Νίκο Μαθιουδάκη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών. Μεταξύ αυτών ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρί Κωνσταντάτου συνοδευόμενη από τον Γιάννη Κέντ, ο Μέμος Μπεγνής.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More