Γιώργος Καπουτζίδης: Το ταξίδι στο Τελ Αβίβ για τη Eurovision και η επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ μαζί με την Μαρία Κοζάκου για την Eurovision 2019. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός για μία ακόμη χρονιά έχουν αναλάβει τον σχολιασμό του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην ΕΡΤ. Στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαΐου, η Κατερινά Ντούσκα για την Ελλάδα και η Τάμπτα για την Κύπρο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή διεκδικώντας μια θέση στον τελικό της Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου.

Εδώ και τρεις ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρίσκονται στο Ισραήλ. Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά όπου έγινε η τελετή έναρξης της Eurovision

O γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε  και μια φωτογραφία από τις πρώτες τους βόλτες στο Τελ Αβίβ, ενώ το περασμένο Σάββατο μας έδειξε μια εικόνα από το Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ και στην ανάρτησή του έγραψε: “Η Ιερουσαλήμ είναι μια μοναδική εμπειρία. Σταυροδρόμι λαών και θρησκειών, τόπος όπου γράφτηκε η ιστορία του ανθρώπινου γένους. Ιερή, επιβλητική, παντοτινή!”

Read More

And More