Γιώργος Καπουτζίδης: Χειμερινή απόδραση στη χιονισμένη Ισλανδία! [pics]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφοσιωθεί στο νέο του θεατρικό έργο. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, μετά τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του σειρές, Σαββατογεννημένες, Παρά Πέντε και Εθνική Ελλάδος, φέτος παρουσιάζει στο θέατρο ΗΒΗ την θεατρική κωμωδία «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζιδης αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στη χιονισμένη Ισλανδία. Την Κυριακή μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία από το ταξίδι του αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι η τρίτη φορά που επισκέπτεται την συγκεκριμένη χώρα της Ευρώπης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής απολαμβάνοντας το υπέροχο χιονισμένο τοπίο σε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς στην Ευρώπη, στην ανάρτησή του στα social media, σημειώνει: Ένα παγκάκι στην Ισλανδία! #iceland #kerið #thirdtimeiniceland”.

Read More

And More