Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκινημένη η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη: “Δεν προλάβαμε να τον χαιρετήσουμε…”

Η στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έχει συγκλονίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο και πολύ περισσότερο τους συναδέλφους του που μέχρι πριν λίγες ώρες πριν βρισκόταν μαζί τους στην εκπομπή. Το πρωί της Δευτέρας δυο από τις πρώην συναδέλφους του αστυνομικού συντάκτης που έχασε τη ζωή του, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” χωρίς να κρύψουν τη στεναχώρια και το “μούδιασμά” τους.

“Δε θα ξεχάσω ποτέ από τον Γιώργο τα πειράγματα που κάναμε εντός και εκτός πλατό. Τις συμβουλές που μου έδινε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Ο Γιώργος ήταν ένας σπουδαίος δημοσιογράφος με πολύ μεγάλη πένα, ήθος, αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, την γυναίκα και το παιδί του. Μπορούσε να μιλά ώρες για αυτούς. Δε προλάβαμε να τον χαιρετήσουμε, δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω, δε πρόλαβα να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Καταλαβαίνετε πως είναι ρεπορταζιακά ένας άνθρωπος να φεύγει από την εκπομπή, να χαιρετά τη Ζήνα, να πηγαίνει σπίτι του, να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του και να χάνεται έτσι. Το θεωρώ ανήθικο, άδοξο να έχει αυτό το τέλος αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο φίλος, αυτός ο καλός συνάνθρωπος” ανέφερε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Σουλιώτη.

“Μου φαίνεται σαν ένα κακόγουστο αστείο. Το μάθαμε εμείς που είμαστε σπίτι, από την τηλεόραση γιατί με τον κορονοϊό είμαστε μισοί σπίτι, μισοί στο γραφείο. Δεν το πιστεύαμε, παίρναμε τηλέφωνα μεταξύ μας. Μας φάνηκε ότι κάποιος μας κάνει φάρσα, ότι κάποιος μας λέει ψέματα και θέλει να μας κοροϊδέψει. Νομίζαμε ότι τραυματίστηκε και θα πάει στο νοσοκομείο και θα γίνει καλά” ανέφερε η Εύη Γιαρκιά.

Read More

And More