Φωτογραφίες TLIFE!

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρισάγιο στο σημείο που δολοφονήθηκε, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι έρευνες κινούνται ακόμη στο σκοτάδι, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και κανείς δεν έχει μάθει μέχρι σήμερα ποιος ή ποιοι τον ήθελαν νεκρό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Απριλίου, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του δημοσιογράφου τον τίμησαν με τρισάγιο στο σημείο της δολοφονίας του. 

Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ έκαναν το μνημόσυνο σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ και σήμερα, ανήμερα της δολοφονίας του τελέστηκε τρισάγιο στον τόπο που εκτελέστηκε, ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο.

Στο σημείο βρέθηκε το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος, όπου εξασφάλισαν φωτογραφίες από το τρισάγιο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο, όπου ο 53χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τοποθετήθηκε μια αναμνηστική πλακέτα. Πρόκειται για πρωτοβουλία του φίλου του, ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος και σήμερα ήταν εκεί.

Η σύζυγός του Στάθα

«Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ Δημήτρης και Στάθα σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση. Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η σύζυγος του 53χρονου δημοσιογράφου, σε ανάρτησή της στο Facebook.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More