Γιώργος Καραμίχος: Άγνωστος παριστάνει τον ηθοποιό και στέλνει μηνύματα σε ακόλουθούς του στο instagram

Όλο και πιο συχνά πλέον παρατηρούμε το φαινόμενο να δημιουργούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψεύτικοι λογαριασμοί που χρησιμοποιούν το όνομα και τις φωτογραφίες επώνυμων προσώπων. Τις περισσότερες φορές οι λογαριασμοί αυτοί στοχεύουν στην εξαπάτηση ανυποψίαστων χρηστών και στην απόσπαση διαφόρων προσωπικών στοιχείων αλλά και χρηματικών ποσών από αυτούς. Στη λίστα με τους διάσημους Έλληνες που έπεσαν θύματα επιτήδειων προστέθηκε σήμερα και ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Ήλιος” ανακάλυψε πως υπάρχει ένας λογαριασμός που παριστάνει τον ίδιο και μάλιστα στέλνει μηνύματα στους ακόλουθούς του. Ο Γιώργος Καραμίχος θέλοντας να προστατέψει τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσίευσε το ψεύτικο προφίλ και τα μηνύματα που φεύγουν από εκείνων ζητώντας να κάνουν αναφορές προκειμένου να διαγραφεί.

“Γειά σας. Πώς είσαι σήμερα; Eκτιμώ πραγματικά τα συμπαθητικά και την υποστήριξη που λαμβάνω από εσάς. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είστε υπέροχος θαυμαστής” είναι το μήνυμα που έστελνε ο άγνωστος παριστάνοντας τον Γιώργο Καραμίχο.

 

Read More

And More